Eventuell kursserie som kursen ingår i

Följ strömmen – Behandla med mikroström

Den här kursen är lämplig för dig som är yrkesutövare, till exempel massör, fysioterapeut eller liknande men kursen är också lämplig för dig som vill använda mikroström på dig själv eller dina djur där hemma.Kursen är dessutom upplagd för kunskap och information oavsett vilken art du har, du kommer alltså att kunna behandla såväl hund och häst som människa eller någon annan art.

Kursen ger dig grundläggande kunskaper om kroppens egen ström eller elektriska laddning och hur vi genom mikroström kan påverka kroppen vid massor av olika tillstånd.

Kursen ger dig både teoretiska kunskaper och flera praktiska instruktionsfilmer med förslag på applicering av elektroder, inställningar osv. Den här kursen är INTE produktbunden utan du kan översätta materialet och informationen till vilken MIKROström enhet som helst på marknaden.

Du får helt enkelt lära dig att följa strömmen genom kroppen.

Write your awesome label here.

 

Innehåll

  • Video

Du lär dig

Hur du kan placera elektroderna vid olika tillstånd, vilka behandlingsalternativ som finns och vad du ska tänka på

Målgrupp

För dig som är yrkesutövare, till exempel massör, fysioterapeut eller liknande men kursen är också lämplig för dig som vill använda mikroström på dig själv eller dina djur där hemma.
Din kursledare

Malin Helmborn

Jag driver sedan många år tillbaka företaget Ängslyckan Friskvård.

Vi arbetar med att utbilda inom hund men vi arbetar också med att behandla hundar med såväl friskvård som rehabilitering efter skada. Till oss kan du komma om du vill ha hjälp när din hund inte riktigt fungerar som den ska, tävlingsprestationerna uteblir, eller när hunden blivit halt, fått ålderskrämpor eller helt enkelt förtjänar en mjuk och härlig massage.

Om du själv vill utbilda dig för att arbeta med hundens rörelseapparat så är du välkommen in på vår hemsida för att läsa mer.
Patrick Jones - Course author