Laga egen (hund)mat

Naturlig och artanpassad näring

Att vargen är designad för att spåra, jaga och döda sitt byte är dom flesta av oss medvetna om. Men är våra hundar också det? 

I den här kursen får du lära dig mer om vad arten hunddjur är skapad för att äta, hur dess matsmältningsapparat fungerar men framförallt hur du översätter denna kunskap till vårt moderna samhälle och det liv våra hundar lever idag.

Du får grundläggande kunskaper men också förslag på vart du kan söka ännu mer information. Du får också inspirerande filmklipp, "recept" och serveringsförslag.
Write your awesome label here.

 

Innehåll

  • Video
  • Text
  • Länkar

Du lär dig

Att bilda dig en uppfattning om hur du vill utfodra din hund och att komma igång med ditt utfodringsalternativ.

Målgrupp

För dig som inte vill utfodra med kommersiellt hundfoder så som torrfoder eller konserver.
Din kursledare

Malin Helmborn

Jag driver sedan många år tillbaka företaget Ängslyckan Friskvård.

Vi arbetar med att utbilda inom hund men vi arbetar också med att behandla hundar med såväl friskvård som rehabilitering efter skada. Till oss kan du komma om du vill ha hjälp när din hund inte riktigt fungerar som den ska, tävlingsprestationerna uteblir, eller när hunden blivit halt, fått ålderskrämpor eller helt enkelt förtjänar en mjuk och härlig massage.

Om du själv vill utbilda dig för att arbeta med hundens rörelseapparat så är du välkommen in på vår hemsida för att läsa mer.
Patrick Jones - Course author