Målerikurs för alla som behöver komma igång och bli kreativa

Introduktionskurs i måleri med praktiska tips samt bildövningar som alla klarar av.
I den här kursen kommer då få lära dig grunderna i hur du kan komma igång med ditt måleri. Du får tips och råd kring verktyg och material. Du kommer lära dig att släppa på dina prestationskrav och njuta av att skapa på ett roligt vis.
Du har tillgång till kursen ett helt år.
Write your awesome label here.

 

Innehåll

  • Video
  • Övningar

Du lär dig

Grunderna i hur du kan komma igång med ditt måleri. Du får tips och råd kring verktyg och material. Du kommer lära dig att släppa på dina prestationskrav och njuta av att skapa på ett roligt vis.

Målgrupp

För dig som vill komma igång med ditt måleri.
Din kursledare

Josefina Andersson

Josefinas konst och målerikurser.

Varmt välkommen till den mina webb-baserade fortutbildningar i måleri. Jag heter Josefina och arbetar som lärare i skolan. Men på sidan av detta härliga arbete sysslar jag med konst. Jag målar tavlor och har som bisyssla att vara konstnär. Jag har också haft en del utställningar i Skåne. utöver det så har jag haft en del målerikurser. Ni kan läsa mer här!

Jag har målat allt sedan jag var barn och följde med min pappa på hans byggjobb som snickare. Istället för barnvakt så spikade han ihop en träram med kartongduk. Så där satt jag och målade i fönsternischen under tiden han renoverade upp gamla lägenheter Gamla Stan i Stockholm.

När jag slutförde min utbildning på lärarhögskolan och konstfack ville jag även arbeta med vuxna och måleri. Färg och form har alltid fungerat som en energiförhöjande och lugnade inverkan på mig. Det ville jag förmedla till andra människor också. Vem vill inte finna sitt sätt att må bra. Nu menar jag inte att detta är den ultimata medicinen för alla. Men har du passion för måleri och skapande så fungerar det ofta. Alla människor behöver en lugn stund för att bara njuta av något som inte är krävande eller ger prestationsångest. Istället ska det ge dig glädje.
Patrick Jones - Course author